Over 2Envision

2Envision is opgezet door mij (Nick Gerritsen) na bijna 5 jaar ervaring in IT-support. De laatste 3 jaar heb ik dit professioneel gedaan waarna ik in 2016 mijn eigen zaak heb geopend.

Onder het mom van “Beter goed gejat dan slecht bedacht” haal ik graag de Coolblue mentaliteit erbij; “Elke dag een beetje beter”. Heel eenvoudig, maar dit gaat bij een hoop organisaties nog wel eens de mist in. Denk maar aan de “€1,- per gesprek” telefoonnummers, of abonnementskosten om een afspraak te kunnen maken. Iedereen kent ook wel de “we plaatsen u even in de wacht”, waarna je na 15 minuten iemand aan de lijn krijgt die je doorverbindt met de volgende medewerker.

Daarom is de missie van 2Envision om al haar klanten directe hulp aan te bieden, of dit nu om slecht wifi gaat of een volledig gecrashte pc. Soms kan het natuurlijk ook zijn dat er een onderdeel stuk is of dat de hele pc moet worden vervangen. Vaak worden klanten in zo’n geval doorverwezen naar het volgende bedrijf met een “advies”, niet bij ons! Desgewenst bouwen wij een nieuwe PC voor u en zetten wij meteen alle gegevens over. Ook installeren we alles direct bij u thuis en lopen we samen door het nieuwe systeem om uitleg te geven.
Het vervangen van kapotte onderdelen is ook geen enkel probleem, in sommige gevallen kan dit zelfs ter plekke worden gedaan. Is dit niet het geval dan halen wij de PC op en brengen wij hem na reparatie tot in uw huis weer terug.

Kortom: 2Envision ontzorgt!